Vijf kilo afvallen

Wendy is die ‘lastige’ kilo’s kwijt. Hier haar verhaal:

“Al jaren wilde ik zo graag vijf kilo afvallen. In mijn omgeving leek het iedereen te lukken. Behalve mij… terwijl ik zo op mijn voeding lette. Ik dacht echt wel te weten waar veel calorieën in zaten en wat betere keuzes waren. Toch lukte het mij dus niet.
Ik was in de veronderstelling dat het door mijn aanleg kwam, als kind was ik al wat voller en ook heb ik menig (crash) dieet geprobeerd. Via een kennis, die ook 10 kilo was afgevallen, kwam ik bij Louise terecht.

Geen diëten meer
Mijn bourgondische levensstijl in combinatie met mijn drukke werkzame leven en talloze excuusgedachtes, overgehouden aan al die diëten, moesten op de schop.
Ik kreeg voedingsadviezen maar daarbij ook opdrachten om aan de slag te gaan met het veranderen van mijn gedachtepatroon. Ik heb geleerd juist niet meer te diëten, maar anders te denken. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in mijn voeding in combinatie met mijn gedrag en ben daardoor kilo’s afgevallen. En het is echt niet dat ik op blaadjes sla leef hoor!

Einde tijdperk
Ik zei laatst nog tegen mijn man: Dat jojo-hoofdstuk heb ik eindelijk kunnen afsluiten. Ik ben na bijna een jaar nog steeds op gewicht. Ik heb het gevoel dat ik alles onder controle heb en niet meer zo gestrest met eten bezig ben.” Die nuchtere manier van aanpak stond mij absoluut aan.

Wil jij net als Wendy ook graag een paar kilo’s kwijt en in shape komen, neem dan contact op en start jouw verhaal  op weg naar je gezonde gewicht.

Kleine aanpassingen

Lammert kwam de afgelopen 2 jaar alleen maar aan. Met zowel het sporten als zijn fysieke werk zat dit hem in de weg. Hij merkte namelijk dat zijn conditie minder werd. Toen ook de huisarts als advies gaf om eens naar zijn gewicht te kijken, hakte hij de knoop door om er wat aan te doen. Hier zijn verhaal:

Samen gezonder en sportiever

Als je het over een leuk, sportief en enthousiast stel hebt, dan heb je het over Ron en Bianca uit Ursem. Samen zijn ze sportief bezig: voetballen, racefietsen, mountainbiken, spinningfietsen, hardlopen, krachttraining/fitness maar ook zwemmen, tennis en paardrijden. Je zou je bijna afvragen wat ze

Weer fit na Pfeiffer

Na 2 jaar herstellende te zijn geweest van de ziekte van Pfeiffer en een periode van bankhangen met snacks was ik 17 kilo zwaarder en had een stuk minder energie. Daarbij was mijn bloeddruk al te hoog en wilde ik echt diabetes voorkomen. Tijd voor actie maar ik wilde absoluut geen crashdieet.

40 KILO AFGEVALLEN

Heb je soms ook zo’n operatie gehad waarmee je afvalt?” of “Welk crash dieet doe jij?” Zomaar wat vragen die Annelies de laatste tijd regelmatig krijgt. Ook wordt ze wel eens niet herkend. Niet gek want de verandering is enorm. En vooral met de pijnverlichting in haar rug is Annelies enorm blij. Lees hier haar verhaal.

23 kilo afgevallen

Jaap Kees stuurde wel een hele fitte vakantiefoto toe. De vergelijking met vorig jaar laat het fantastische resultaat zien van zijn verandering qua voeding. Hij eet meer maar anders en voelt zich fysiek nu zo ontzettend energiek. Met ruim 23 kg minder gaat het mountainbiken bijna vanzelf. Lees hier zijn verhaal. 

Gezondheidscentrum De Goorn
Dwingel 3,1648 JM, De Goorn

Louise:
Dinsdag, woensdag & donderdag | 08:00-17:30

Jos:
Maandag & vrijdag | 08:00-17:30

4 + 4 =