Vijf kilo afvallen

Wendy is die ‘lastige’ kilo’s kwijt. Hier haar verhaal:

“Al jaren wilde ik zo graag vijf kilo afvallen. In mijn omgeving leek het iedereen te lukken. Behalve mij… terwijl ik zo op mijn voeding lette. Ik dacht echt wel te weten waar veel calorieën in zaten en wat betere keuzes waren. Toch lukte het mij dus niet.
Ik was in de veronderstelling dat het door mijn aanleg kwam, als kind was ik al wat voller en ook heb ik menig (crash) dieet geprobeerd. Via een kennis, die ook 10 kilo was afgevallen, kwam ik bij Louise terecht.

Geen diëten meer
Mijn bourgondische levensstijl in combinatie met mijn drukke werkzame leven en talloze excuusgedachtes, overgehouden aan al die diëten, moesten op de schop.
Ik kreeg voedingsadviezen maar daarbij ook opdrachten om aan de slag te gaan met het veranderen van mijn gedachtepatroon. Ik heb geleerd juist niet meer te diëten, maar anders te denken. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in mijn voeding in combinatie met mijn gedrag en ben daardoor kilo’s afgevallen. En het is echt niet dat ik op blaadjes sla leef hoor!

Einde tijdperk
Ik zei laatst nog tegen mijn man: Dat jojo-hoofdstuk heb ik eindelijk kunnen afsluiten. Ik ben na bijna een jaar nog steeds op gewicht. Ik heb het gevoel dat ik alles onder controle heb en niet meer zo gestrest met eten bezig ben.” Die nuchtere manier van aanpak stond mij absoluut aan.

Wil jij net als Wendy ook graag een paar kilo’s kwijt en in shape komen, neem dan contact op en start jouw verhaal  op weg naar je gezonde gewicht.

Afvallen tijdens corona

Peter is 45 jaar, vader van 2 kinderen en heeft een kantoorbaan. Hij baalde van de 10 kilo die er in de loop der jaren bij waren gekomen. Tijdens de coronaperiode verliep het traject digitaal. Wekelijks een videogesprek, persoonlijke adviezen en leerzame factsheets. En kijk eens wat een verschil!

20 kilo afvallen

Jorrit is een 22 jarige accountant in opleiding. Hij heeft een druk sociaal leven met regelmatig een avondje stappen, tennis en voetbal, inclusief de nazit en is zomers is hij regelmatig op de kermis te vinden. Toen hij zag dat hij een BMI van 30kg/m2 had, belde hij op. Hier wilde hij wat aan gaan doen, zonder concessies te doen aan zijn stapavondjes.

Beter in m’n vel

Chantal is moeder van 2 kinderen, gastouder van 6 kinderen en in het weekend geeft ze vol passie Thaise kookworkshops en sport ze graag. Met een jong gezin was het voor haar niet altijd makkelijk om tijd voor zichzelf te vinden. Haar eetpatroon was door slaapgebrek en tijdsnood erg gemakkelijk geworden wat zich uitte in extra kilo’s.

Emotie-eten

Esther hoefde nooit echt op haar gewicht te letten. Natuurlijk was ze wel eens een paar kilo zwaarder maar dan snoepte ze net iets minder en zat haar broek weer als gegoten. Maar ineens lukte het haar niet meer. Ze vertelde dat ze zich elke ochtend weer voornam om gezond te eten maar ’s middags toch overstag ging en voor slechte dingen koos.

Zwangerschap

Angela, 31 jaar, is moeder van 2 jonge kinderen en belde 5 maanden geleden voor een afspraak. Voordat ze kinderen kreeg was ze iets te zwaar en na 2 zwangerschappen zat ze op een gewicht waar ze zelf niet meer gelukkig van werd. Ze besloot dat wat moest gebeuren. Daarom belde ze op om een afspraak.

Gezondheidscentrum De Goorn
Dwingel 3,1648 JM, De Goorn

Louise: dinsdag en donderdag 08:00-17:30
Iris: maandag en woensdag 08:30-18:00

Gezondheidscentrum De Kerk
Spierdijkerweg 106, 1641 LW, Spierdijk

Louise: woensdag 08:00-17:30u

14 + 5 =