Leyla

Het is Leyla gelukt om met behulp van de Lekker Puh methode!!! vol zelfvertrouwen naar de brugklas te gaan. Via een mailtje liet ze weten hoe zij dit had ervaren. Bedankt voor de mail Layla, je bent een topper!

“Op 24 januari 2017 was ik voor het eerst bij Louise. Via via had ik namelijk gehoord over de Lekker Puh !!! methode en ik wilde graag wat aan mijn conditie en lijf doen. Ik  zat in groep 8 en woog de eerste keer 80,3 kilo. Daar schrok ik een beetje van maar ik was direct gemotiveerd om er wat aan te doen.

Louise vertelde mij dat ik een erg gezonde basisvoeding had maar met ‘kleine hapjes plus’ en extra’s toch wat teveel energie binnenkreeg. Naast het gymmen op school bewoog ik weinig. Ik at dus eigenlijk als een atleetje alleen sportte ik niet zoveel.

Een koekje na school werd verruild voor een appel en tussendoor nam ik nog een bakje yoghurt. Ik was zo gemotiveerd en snoepte veel minder. In de eerste 16 dagen was ik al 2,5 kg afgevallen en dat alleen al door geen suiker te eten en te drinken. Het is niet zo dat je van suiker dik wordt maar ik gebruikte veel producten die extra gezoet waren met suiker. Daardoor kreeg ik extra, en dus teveel energie binnen.

Ik vind het afvallen op deze manier heel fijn en ook leuk! Het is namelijk niet dat je ineens alleen maar groente en fruit moet eten. We plannen grote koek en snoepmomenten in en 6 keer per jaar een Oepsdag. Dat is een dag waar je alles mag eten wat je wilt. Bij grote mensen komt die Oepsdag vaak vanzelf doordat ze beginnen aan een veel te streng dieet. Dan eten ze vervolgens veel te veel en stoppen dan weer…Ik doe niet aan een dieet dus dit werkt hartstikke goed!

Mijn doel was om zelfverzekerd naar de brugklas te gaan. Dat is gelukt. Ik ben in een half jaar tijd 10,3 kg afgevallen en 12,4 kg aan vet verloren. Ik zit nu veel beter in mijn vel, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Op het laatste weegmoment woog ik precies 71 kg. Ik ga gewoon lekker zo door en voel me al veel gezonder.

Louise dank je wel dat jij mij wilde helpen met afvallen. Je bent zo lief en aardig. Dankzij jou ben ik al die kilo’s kwijt en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Liefs, Layla

Louis

Louis was als vijf jarige (inmiddels zes jaar) een van de jongste kinderen in het Lekker Pûh!!! Traject. Inmiddels zijn we een jaar verder een heeft hij door zijn lieve, slimme en nieuwsgierige karakter op deze jonge leeftijd al een topprestatie geleverd.  Spelenderwijs kreeg hij meer kennis over voeding en is hij gegroeid naar zijn gezonde gewicht!

Femke

Kijk Femke eens stralen in haar mooie nieuwe kleding!  Deze leuke meid die van buitenspelen, ballet en schaatsen houdt is in een half jaar maar liefst 9 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid. Het grappige is dat ze nu maatjes kleiner koopt en deze zelfs nog wat los zitten.

Isabella

Isabella heeft het Lekker Puh traject bij Groot in de Praktijk gevolgd. Als jong meisje was ze al eens eerder naar een diëtist geweest om af te vallen. Daar vond ze echter niet echt haar draai. Ze moest calorieën tellen en wanneer ze dan iets teveel had gegeten moest ze dat in de dagen daarna compenseren.

Door een moeder

De stap om een diëtist te gaan kan soms best groot zijn. Hoe vertel je dit bijvoorbeeld je kind zonder hem/ haar te kwetsen? Je bent zeker niet de enige liefdevolle en bezorgde ouder! Lees hier de brief van Sandra, moeder van Julia, die hier ook mee zat.

Rosa

Rosa is 12 jaar en de afgelopen jaren maar liefst 10 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid met de Lekker Pûh!!! methode. “Lekker Puh heeft mij fit en trots gemaakt”. Ze is veel zelfverzekerder en wil graag andere kinderen tips geven en vertellen hoe zij het heeft gedaan.

Gezondheidscentrum De Goorn
Dwingel 3,1648 JM, De Goorn

Louise:
Dinsdag, woensdag & donderdag | 08:00-17:30

Jos:
Maandag & vrijdag | 08:00-17:30

13 + 15 =