menno

Menno is een lieve en sportieve jongen van 10 jaar. Vorig jaar was het zwembad en het strand een beetje een struggle voor hem. Want hoewel hij 3 keer per week sportte baalde hij toch best van zijn ‘zwembandje’ en buikje. Hij hield daardoor liever zijn T-shirt aan of een handdoek om zijn lijf.

Dit wilde hij veranderen dus ging Menno met de Lekker Pûh!!! methode van start. De grootste uitdaging was voor hem de portiecontrole. Hij is een lekkere en goede eter maar die ‘stop-ik-heb-genoeg-gegeten-knop’… die was uitgeschakeld.

Twee weken na de eerste afspraak kwam hij al glunderend binnen. Het ging super goed, hij had geen honger en voelde al dat zijn buikje minder werd en dat klopte ook. Hij was maar liefst 2 kilo naar zijn gezonde gewicht gegroeid! Alleen was hij vergeten dat hij ook koek en snoepmomenten in mocht zetten, gelukkig voor hem kwamen we daar snel achter.

Menno is inmiddels ruim 6 kilo naar zijn gezonde gewicht gegroeid en heeft hiermee een gezond gewicht bereikt. Zijn trainer zei afgelopen week dat Menno veel sneller is geworden.

Af en toe is het best lastig. Verjaardagen blijven een uitdaging evenals feestdagen maar ook de voetbal. Jongens om hem heen bestellen na de wedstrijd patat, frikadellen, zakjes snoep en AA-tjes. Menno laat dat daar staan en kiest zijn eigen snoepmomenten.

Toch zou het volgens hem een stuk makkelijker zijn wanneer de voetbalkantine wat gezonder zou zijn. Een kleine verandering als een tosti van volkorenbrood met een enkele plak kaas zou toch mogelijk moeten zijn?

Onlangs heeft hij met vrienden gezwommen in het Tikibad. Dit keer dus zonder zichzelf te bedekken met een t-shirt.

Menno ik vind je een mega topper!

Heeft uw kind ook een buikje en zit dat hem/haar in de weg? Bel dan gerust even voor meer informatie over de Lekker Pûh methode!!!
Samen komen we er echt wel uit!

Door een moeder

De stap om een diëtist te gaan kan soms best groot zijn. Hoe vertel je dit bijvoorbeeld je kind zonder hem/ haar te kwetsen? Je bent zeker niet de enige liefdevolle en bezorgde ouder! Lees hier de brief van Sandra, moeder van Julia, die hier ook mee zat.

Rosa

Rosa is 12 jaar en de afgelopen jaren maar liefst 10 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid met de Lekker Pûh!!! methode. “Lekker Puh heeft mij fit en trots gemaakt”. Ze is veel zelfverzekerder en wil graag andere kinderen tips geven en vertellen hoe zij het heeft gedaan.

Amber

Amber (10jaar) is de afgelopen tijd maar behulp van de Lekker Pûh!!! methode liefst 5 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid. Ze heeft nog nooit zo lekker in haar vel gezeten. Ze straalt, is veel zelfverzekerder en past haar kleren weer! Daarbij is ze veel sportiever. Ze zit op judo en blijkt echt talent te hebben!

Claudia

Claudia is 11 jaar en het afgelopen half jaar met de Lekker Pûh methode maar liefst 6 kg afgevallen en 3 centimeter gegroeid! Hoe zij de decembermaand tackelt? Als een échte manager plant zij haar lekkere eetmomenten in. Ze zit super lekker in haar vel & kan weer shoppen bij Coolcat!

Daniel

Op de vraag wat Daniël, 13 jaar, later wilde worden antwoordde hij vorig jaar: “buschauffeur, slanker en sportiever”. Precies een jaar later is hij met behulp van de Lekker Puh methode 12 kilo afgevallen en ook nog eens 10 cm is gegroeid!!! Hij vertelt graag zijn verhaal om anderen kinderen te helpen.

Diëtistepraktijk Louise Groot
Gezondheidscentrum De Goorn
Dwingel 3, 1648 JM, De Goorn

KvK: 58766286
AGB-code praktijk: 2451818

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
van 8:00 tot 17:30
Vrijdag gesloten

1 + 9 =