Daniël

Op de vraag wat Daniël, 13 jaar, later wilde worden antwoordde hij vorig jaar: “Buschauffeur, slanker en sportiever”. Precies een jaar later is hij met behulp van de Lekker Puh methode 12 kilo afgevallen terwijl hij ook nog eens 10 cm is gegroeid!!! Buschauffeur is hij nog niet maar sportiever zeker. Zijn doel is inmiddels bijgesteld naar marinier.

Afgelopen maanden heeft hij namelijk enorm hard getraind om 2 kilometer te kunnen zwemmen. Familie, vrienden en buren sponsorden hem en binnenkort gaat hij dat geld persoonlijk brengen bij KIKA in Amstelveen. Ik kan niet anders dan zooooo onwijs trots op hem zijn! Wat een heldendaad en wat heeft deze jongen een passie, doorzettingsvermogen en bovenal een mega goed hart!

Congratz met deze prestatie kanjer!

Louis

Louis was als vijf jarige (inmiddels zes jaar) een van de jongste kinderen in het Lekker Pûh!!! Traject. Inmiddels zijn we een jaar verder een heeft hij door zijn lieve, slimme en nieuwsgierige karakter op deze jonge leeftijd al een topprestatie geleverd.  Spelenderwijs kreeg hij meer kennis over voeding en is hij gegroeid naar zijn gezonde gewicht!

Femke

Kijk Femke eens stralen in haar mooie nieuwe kleding!  Deze leuke meid die van buitenspelen, ballet en schaatsen houdt is in een half jaar maar liefst 9 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid. Het grappige is dat ze nu maatjes kleiner koopt en deze zelfs nog wat los zitten.

Isabella

Isabella heeft het Lekker Puh traject bij Groot in de Praktijk gevolgd. Als jong meisje was ze al eens eerder naar een diëtist geweest om af te vallen. Daar vond ze echter niet echt haar draai. Ze moest calorieën tellen en wanneer ze dan iets teveel had gegeten moest ze dat in de dagen daarna compenseren.

Door een moeder

De stap om een diëtist te gaan kan soms best groot zijn. Hoe vertel je dit bijvoorbeeld je kind zonder hem/ haar te kwetsen? Je bent zeker niet de enige liefdevolle en bezorgde ouder! Lees hier de brief van Sandra, moeder van Julia, die hier ook mee zat.

Rosa

Rosa is 12 jaar en de afgelopen jaren maar liefst 10 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid met de Lekker Pûh!!! methode. “Lekker Puh heeft mij fit en trots gemaakt”. Ze is veel zelfverzekerder en wil graag andere kinderen tips geven en vertellen hoe zij het heeft gedaan.

Gezondheidscentrum De Goorn
Dwingel 3,1648 JM, De Goorn

Louise:
Dinsdag, woensdag & donderdag | 08:00-17:30

Jos:
Maandag & vrijdag | 08:00-17:30

4 + 6 =