Jeremy

Jeremy kwam er via de schoolarts achter dat hij overgewicht had. Met het hele gezin werkten ze aan een gezonde nieuwe lifestyle en met resultaat! Jeremy is met de Lekker Pûh!!! methode naar zijn gezonde gewicht gegroeid maar ook zijn moeder is 13 kilo afgevallen! Hier vertelt hij zijn verhaal:

“In groep 7 moest ik naar de schoolarts. Toen ik daar te horen kreeg dat ik overgewicht had, heb ik samen met mijn moeder een afspraak gemaakt met Louise.

In eerste instantie dacht ik dat ik gezond at maar bij Lekker Pûh!!! leerde ik pas wat echt gezond was. Ik dacht bijvoorbeeld dat vruchtensapjes erg gezond waren. Op de verpakking staat namelijk veel fruit en fruit is gezond. Natuurlijk levert fruit naast fruitsuikers ook vitamines maar voor een glas fruit zijn aardig wat stuks nodig en krijg je ook best wat energie binnen… Nu eet ik gewoon een stuk fruit, dat geeft nog een voller gevoel ook!

Geen Dieet

Bij Lekker Pûh!!! gaat het niet om afvallen en het is geen streng dieet maar het draait om gezond leren eten. Doordat je gezond eet, val je eigenlijk bijna vanzelf af. Dat klinkt inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan en ik moet ook toegeven dat het soms echt heel erg moeilijk was om ergens vanaf te blijven. Louise leerde mij dan trucjes waardoor het toch lukte. Nu voel ik mij fitter en zit lekker in mijn vel. In de tijd dat ik overgewicht had, zat ik dat niet. Ik was vaak moe en chagrijnig, niet leuk voor mij en mijn omgeving. Nu pak ik regelmatig wat lekkers maar het is bewust en dat is waar het om draait.

Ik ben er best wel trots op dat ik slanker ben. Vooral als ik foto’s van een tijdje geleden kijk. Soms denk ik wel eens: ” Wow, dit heb ik gedaan!” Met een beetje hulp natuurlijk ????

Zijn moeder voegt nog toe dat zij ook veel geleerd heeft. Zij zijn als gezin op het gebied van eten veel bewuster geworden. Een prettige bijkomstigheid is dat zij zelf hierdoor ook 13 kilo is afgevallen!

Heeft uw kind ook een buikje en zit dat hem/haar in de weg? Bel of mail dan gerust even voor meer informatie over de Lekker Puh methode.

Samen komen we er echt wel uit.

Louis

Louis was als vijf jarige (inmiddels zes jaar) een van de jongste kinderen in het Lekker Pûh!!! Traject. Inmiddels zijn we een jaar verder een heeft hij door zijn lieve, slimme en nieuwsgierige karakter op deze jonge leeftijd al een topprestatie geleverd.  Spelenderwijs kreeg hij meer kennis over voeding en is hij gegroeid naar zijn gezonde gewicht!

Femke

Kijk Femke eens stralen in haar mooie nieuwe kleding!  Deze leuke meid die van buitenspelen, ballet en schaatsen houdt is in een half jaar maar liefst 9 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid. Het grappige is dat ze nu maatjes kleiner koopt en deze zelfs nog wat los zitten.

Isabella

Isabella heeft het Lekker Puh traject bij Groot in de Praktijk gevolgd. Als jong meisje was ze al eens eerder naar een diëtist geweest om af te vallen. Daar vond ze echter niet echt haar draai. Ze moest calorieën tellen en wanneer ze dan iets teveel had gegeten moest ze dat in de dagen daarna compenseren.

Door een moeder

De stap om een diëtist te gaan kan soms best groot zijn. Hoe vertel je dit bijvoorbeeld je kind zonder hem/ haar te kwetsen? Je bent zeker niet de enige liefdevolle en bezorgde ouder! Lees hier de brief van Sandra, moeder van Julia, die hier ook mee zat.

Rosa

Rosa is 12 jaar en de afgelopen jaren maar liefst 10 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid met de Lekker Pûh!!! methode. “Lekker Puh heeft mij fit en trots gemaakt”. Ze is veel zelfverzekerder en wil graag andere kinderen tips geven en vertellen hoe zij het heeft gedaan.

Gezondheidscentrum De Goorn
Dwingel 3,1648 JM, De Goorn

Louise:
Dinsdag, woensdag & donderdag | 08:00-17:30

Jos:
Maandag & vrijdag | 08:00-17:30

8 + 8 =