Amber

 

Amber is 10 jaar en met behulp van de Lekker Pûh!!! methode maar liefst 5 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid. Ze heeft nog nooit zo lekker in haar vel gezeten. Ze straalt, is veel zelfverzekerder en past haar kleren weer! Daarbij is ze veel sportiever geworden.

Sinds oktober 2014 zit Amber op judo. Daar blijkt ze enorm veel talent voor te hebben. Een nadeel: Bij deelname aan een judotoernooi wordt iedere judoka ingedeeld in een leeftijdscategorie en gewichtsklasse. Best frustrerend als je een buikje hebt en je hierdoor op de mat staat tegenover je concurrent van 2 koppen groter…

Amber is echter niet bij de pakken gaan neerzitten en groeide naar haar gezonde gewicht waardoor ze in een andere gewichtsklasse mag uitkomen. Deze topper sleept nu de een na de andere prijs in de wacht! Amber wil graag vertellen hoe ze dat nou voor elkaar krijgt.

“Ik zit sinds oktober 2014 op judo bij Kataguruma en dat vind ik heel erg leuk. Ik ga 3 keer in de week naar judo. Een keer gewoon les en twee keer wedstrijdtraining. Ik doe gemiddeld 2 judowedstrijden per maand. Voor een judowedstrijd ga ik altijd tv-en (visualiseren) dat ik de eerste prijs win. Dat helpt! Ik moet met judo in een bepaalde gewichtsklasse vallen. Als ik nog een kilo naar mijn gezonde gewicht groei dan zit ik nog een klasse lager bij de meisjes. Maar er zijn niet zoveel meisjes. Daarom word ik nu nog als jongen ingedeeld. Om een gezonder gewicht te krijgen drink ik nu veel meer water en eet ik meer fruit en groente. Ook gaan we in het weekend vaak een uurtje wandelen met mijn familie en dat is heel gezellig. Ik voel me nu veel lekkerder in mijn vel en pas al mijn kleren makkelijk. 

Groetjes Amber”

Louis

Louis was als vijf jarige (inmiddels zes jaar) een van de jongste kinderen in het Lekker Pûh!!! Traject. Inmiddels zijn we een jaar verder een heeft hij door zijn lieve, slimme en nieuwsgierige karakter op deze jonge leeftijd al een topprestatie geleverd.  Spelenderwijs kreeg hij meer kennis over voeding en is hij gegroeid naar zijn gezonde gewicht!

Femke

Kijk Femke eens stralen in haar mooie nieuwe kleding!  Deze leuke meid die van buitenspelen, ballet en schaatsen houdt is in een half jaar maar liefst 9 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid. Het grappige is dat ze nu maatjes kleiner koopt en deze zelfs nog wat los zitten.

Isabella

Isabella heeft het Lekker Puh traject bij Groot in de Praktijk gevolgd. Als jong meisje was ze al eens eerder naar een diëtist geweest om af te vallen. Daar vond ze echter niet echt haar draai. Ze moest calorieën tellen en wanneer ze dan iets teveel had gegeten moest ze dat in de dagen daarna compenseren.

Door een moeder

De stap om een diëtist te gaan kan soms best groot zijn. Hoe vertel je dit bijvoorbeeld je kind zonder hem/ haar te kwetsen? Je bent zeker niet de enige liefdevolle en bezorgde ouder! Lees hier de brief van Sandra, moeder van Julia, die hier ook mee zat.

Rosa

Rosa is 12 jaar en de afgelopen jaren maar liefst 10 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid met de Lekker Pûh!!! methode. “Lekker Puh heeft mij fit en trots gemaakt”. Ze is veel zelfverzekerder en wil graag andere kinderen tips geven en vertellen hoe zij het heeft gedaan.

Gezondheidscentrum De Goorn
Dwingel 3,1648 JM, De Goorn

Louise:
Dinsdag, woensdag & donderdag | 08:00-17:30

Jos:
Maandag & vrijdag | 08:00-17:30

5 + 7 =