vacature, dietist, dietistepraktijk, louise groot, zwangerschapsverlof, gezondheidscentrum de goorn, vacature dietist, noord holland, noord-holland, west-friesland, avenhorn, hoorn, berkhout, spierdijk, louise groot,

VACATURE DIËTIST

In verband met een zwangerschapsverlof is Groot in de Praktijk per eind augustus op zoek naar een enthousiaste (kinder)diëtist M/V +/-32 uur per week.
Het betreft een aanstelling voor de duur van het zwangerschapsverlof met mogelijk uitbreiding na deze periode.

De praktijk
Groot in de Praktijk is een zelfstandige Diëtistenpraktijk gevestigd in het Gezondheidscentrum De Goorn. De praktijk werkt nauw samen met huisartsen, praktijkondersteuners en specialisten in de omgeving. Door deze verscheidenheid aan verwijzers worden er cliëntengroepen met zeer gevarieerde voedingsproblematieken begeleid. Groot in de Praktijk werkt daarbij met de Lekker Puh methode, een methode speciaal ontwikkeld voor kinderen met overgewicht. Tot slot worden er veel (top)sporters gezien op het spreekuur.

Taken en verantwoordelijkheden
Je werkt zelfstandig en bent representatief. Je houdt spreekuren, legt huisbezoeken af en voert de daarbij behorende taken uit. Je werkt mee aan het ontwikkelen van nieuwe materialen, het geven van voorlichtingen en het uitvoeren van diverse projecten. Dagen kunnen in overleg worden ingevuld.

Ben jij onze ideale collega?
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding Voeding en Diëtetiek met paramedische stage.
• Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister.
• Je werkt cliëntgericht en beschikt over empathisch vermogen.
• Je bent in staat om kritisch en analytisch te denken.
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden.
• Je bent beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.
• Een afgeronde Post-HBO opleiding Kindervoeding en Kinderdiëtetiek, en/of ervaring met de behandeling van    zuigelingen, kinderen, pubers en hun ouders/verzorgers is een pre.
• Een afgeronde Post-HBO Sportdiëtetiek, en ervaring met de begeleiding van sporters is een pre.
• Verder beschik je over een rijbewijs en auto.
• En is het werken met patiëntendossier Evry bij jou bekend.

Wij bieden:
Een prettige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. De hoogte van het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De voorkeur gaat uit naar een werkverband op ZZP-basis.

Informatie en sollicitatie
Ben jij bereid om binnen een groeiende praktijk jezelf verder te specialiseren en volledig in te zetten? Dan zoeken wij jou!
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Louise van Vuure-Groot (praktijkeigenaar) – telefonisch via 06-11256261, of per e-mail via info@grootindepraktijk.nl.
Direct solliciteren kan ook. Stuur je motivatiebrief met CV voor 19 april naar info@grootindepraktijk.nl.
Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan hoor ik graag van je!

www.grootindepraktijk.nl