Tiener Nomi (10 jaar) “Zelfs na de feestdagen was ik afgevallen!”

nomi, lekker puh, kinderdietist, kind en afvallen, kind en overgewicht, groot in de praktijk, lambertschaagJullie hebben haar vast al eens voorbij zien komen, Nomi, deze échte Lekker Pûh!!! kanjer. In april van dit jaar stond Nomi met een groot artikel in het Noordhollands Dagblad. Ook heeft Nomi afgelopen zomer haar spreekbeurt gehouden over Lekker Pûh!!! Inmiddels is Nomi helemaal op haar gezonde gewicht. Lees hier over haar weg naar haar gezonde gewicht.

Toen ik voor de eerste keer bij Louise kwam vond ik het nog een beetje lastig. Ik begon vorig jaar vlak voor de feestdagen dus het was wel een uitdaging. Na de feestdagen kwam ik weer bij Louise en toen was ik zelfs een halve kilo afgevallen! Ik was zo trots op mezelf. Dat was voor mij een goede eerste stap om door te gaan. Ik ben in een jaar tijd 7 kilo afgevallen en 10 centimeter gegroeid. Toen ik begon was ik ruim 54 kilo en 1.50 lang.  Nu hoef ik niet zoveel meer heen maar ik merk dat ik niks meer aankom en mooi op het “ideale gewicht” blijf…

nomi douwes, lekker puh, gezond gewicht, kind en overgewicht, afvallen, kinderdietist, lekker puh, groot in de praktijk, louiseAf en toe een snoepje of koekje kan heus geen kwaad.  “Als je er maar goed van geniet” zegt Louise altijd en dat doe ik ook.

Groeten Nomi