Tiener Amber

Amber (10jaar) is de afgelopen tijd maar behulp van de Lekker Pûh!!! methode liefst 5 kilo naar haar gezonde gewicht gegroeid. Ze heeft nog nooit zo lekker in haar vel gezeten. Ze straalt, is veel zelfverzekerder en past haar kleren weer! Daarbij is ze veel sportiever geworden.

Sinds oktober 2014 zit Amber op Judo. Daar blijkt ze enorm veel talent voor te hebben. Een nadeel: Bij deelname aan een judotoernooi wordt iedere judoka ingedeeld in een leeftijdscategorie en gewichtsklasse. Best frustrerend als je een buikje hebt en je hierdoor op de mat staat tegenover je concurrent van 2 koppen groter…

Amber is echter niet bij de pakken gaan neerzitten en groeide naar haar gezonde gewicht waardoor ze in een andere gewichtsklasse mag uitkomen. Deze topper sleept nu de een na de andere prijs in de wacht! Amber wilde graag vertellen hoe ze dat nou voor elkaar krijgt!

Amber na Lekker Puh, Amber voor Lekker Puh, Lekker Puh, Lekker Puh methode, amber, dietistepraktijk louise groot, dietist louise, louise, louise groot, dietistenpraktijk louise groot, groot in de praktijk, lambertschaag, de goorn, avenhorn, grosthuizen, berkhout, obdam, hensbroek, oudendijk, hoorn, wogmeer, kinderdietist, kinderen, overgewicht, buikje, buik, afvallen, dieet, kind en overgewicht, kinderdietist, kinderdiëtist, diëtist, diëtiste, louise groot, Louise Groot, Gezondheidscentrum de goorn, Gezondheidscentrum De Goorn, koggeland, medemblik. wognum

Ik zit sinds oktober 2014 op judo bij Kataguruma en dat vind ik heel erg leuk. Ik ga 3 keer in de week naar judo. Een keer gewoon les en twee keer wedstrijdtraining. Ik doe gemiddelde 2 judowedstrijden per maand. Voor een judowedstrijd ga ik altijd tv-en (visualiseren) dat ik de eerste prijs win. Dat helpt! Ik moet met judo in een bepaalde gewichtsklasse vallen. Als ik nog een kilo naar mijn gezonde gewicht groei dan zit ik nog een klasse lager bij de meisjes. Maar er zijn niet zoveel meisjes. Daarom word ik nu nog als jongen ingedeeld. Om een gezonder gewicht te krijgen drink ik nu veel meer water en eet ik meer fruit en groente. Ook gaan we in het weekend vaak een uurtje wandelen met mijn familie en dat is heel gezellig. Ik voel me nu veel lekkerder in mijn vel en pas al mijn kleren makkelijk.
 Groetjes Amber