Radio Hoorn: West-Friesland in Bedrijf

Eindejaar uitzending: Special met starters over 2015 en 2016

Radio Hoorn, radio, hoorn, westfriesland, in bedrijf, groot in de praktijk, dietistepraktijk, dietistepraktijk louise groot, louise groot, dietistenpraktijk, dietistenpraktijk louise groot, dietist, kinderdietist, sportdietist, groot in de pratkijk, alex gitzels, tino haakman, westfrisia, de goorn, avenhorn, gezondheidscentrum, gezondheidscentrum de goorn, louise, lekker puh, kind en overgewicht, triathlon, hardlopen, doelen, 2016, West-Friesland in bedrijf,Afgelopen zaterdag was ik te gast in de uitzending van Alex Gitzels. Samen met drie andere jonge ondernemers blikten we terug op het afgelopen jaar en werd er vooruit gekeken naar de kansen en mogelijkheden van 2016.

Terugkijkend ben ik meer dan trots op alle mooie stappen die er zijn gemaakt en dankbaar voor alle leuke klanten en niet te vergeten alle mensen die mij direct & indirect helpen met groeien!

Ik kijk dan ook ontzettend uit naar 2016 waarin ik nog twee praktijken zal openen en wellicht nog veel meer mensen zal begeleiden naar de beste versie van zichzelf!

https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20151219-uitzending