[frame_right]kind overgewicht lekker puh gezond eten feestelijk eten afvallen kinderen[/frame_right]

Kinderen en overgewicht- Feestelijk eten, zeker wanneer je groeit naar een gezond gewicht!

Kinderen, zeker met overgewicht, moeten goed, veel en gezond eten om te kunnen groeien en ontwikkelen. Daarnaast speelt eten een belangrijke rol binnen het sociale leven van een kind. Denk maar aan feestjes en partijtjes. Eten is en blijft één van de eerst levensbehoeftes, ook al is het kind bezig om te groeien naar een gezond gewicht, maar laat het geen hoofdrol spelen.

Kleine veranderingen

Het is zo mooi om te zien dat in elk gezin iedereen het eten steeds iets gezelliger kan beleven en gezonder kan invullen. Vaak zijn kleine veranderingen die ouders hanteren, na enkele bezoeken aan mij, die de oplossing vormen naar het gezonde gewicht van hun kind.Een leuk voorbeeld is:Rookworst zonder R is ook worst, een ontspannen voorbeeld van frietes zijn ovenfrietes. Een dagje uit zonder ongezonde snacks is ook een dagje uit- 1 snoepje nemen is ook snoepen- Fruitspiesjes trakteren op school is ook trakteren- Een tosti van bruin brood is ook een tosti.

met andere woorden: Je kan op een hele speelse manier alternatieven zoeken en toch feestelijk blijven eten. 

Lekker Pûh!!!

Lekker Puh is een methode speciaal voor jongeren met overgewicht  én hun ouders. De methode zorgt met uw inzet eigenlijk altijd voor succes. Samen voorkomen we een langdurig overgewicht van uw kind. Het zorgt ervoor dat uw kind op basis van zelfvertrouwen,  eigen wil in goed eten en plezier in bewegen het gezonde gewicht met een lach bereikt!

Lees hier meer over de Lekker Pûh!!! methode .