Hulp bij overgewicht van uw kind

Overgewicht bij kinderen, tiener Larissa, lekker puh, gewichtsbeheersing jongeren, jongeren coach, louise, louise groot, dietist louist, dietiste louise, kinderdietist, groot in de praktijk, afvallen, kind en afvallenOvergewicht bij kinderen is een steeds groter probleem. Bij Lekker Pûh!!! leren kinderen en ouders hoe je kunt groeien naar een gezond gewicht, op een speelse, vrolijke manier. Samen gaan we ontdekken dat gezond eten héél lekker is en dat je van sport en spel vanzelf goede zin krijgt!

VROLIJKE BEGELEIDING WERKT 

In mijn praktijk gebruik ik voor het begeleiden van kinderen de methode van Lekker Pûh!!! Lekker Pûh!! is er speciaal voor kinderen en jongeren van 5 t/m 18 jaar. De Lekker Pûh!!! methode motiveert kinderen en jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers hierbij is van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in het dagelijks leven.

BOUWEN AAN ZELFVERTROUWEN

De methode van Lekker Pûh!!! is ook sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. Daarvoor is ‘Het boek over jezelf’ ontwikkeld, waarin je kind na ieder consult een huiswerkopdracht maakt. Op een manier die past bij zijn leeftijd, leert je kind met bepaalde situaties om te gaan zonder zijn of haar unieke identiteit te verliezen. Je kind zal positief verbaasd zijn over zijn eigen kunnen! Door ‘Het boek over jezelf’ ontdekt je kind zijn eigen sterke kanten en bijzondere persoonlijkheid.

Elk kind gun je een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen komen we er echt wel uit!