Anti Dieetdag

Op 6 mei 1992 pleegde een jong meisje zelfmoord doordat ze niet langer kon leven met haar zwaarlijvigheid. Naar aanleiding hiervan is de Internationale anti-dieetdag in het leven geroepen waarbij een gezond, evenwichtig en gelukkig leven van een kind centraal staat en de gevaren van lijnen en diëten worden belicht.
Met de Lekker Pûh methode bloeien kinderen met een buikje op tot zelfverzekerde sprankeltjes, kaar voor de toekomst. Het is goed om erbij stil te staan wat overgewicht met het plezier van een kind kan doen. Elk kind gun je een vrolijke en gezonde toekomst, als overgewicht dit in de weg staat is het goed om daar wat op een positieve manier mee te doen. Met meer bewegen en het veranderen van een eetpatroon is lijnen en diëten namelijk helemaal niet nodig om naar een gezond gewicht te groeien!

Ik ben apetrots op al die kinderen die ik begeleid. Stuk voor stuk zijn het kanjers evenals hun ouders !!!

anti-dieetdag, anti dieetdag, anti dieet dag, lekker puh, Lekker Pûh, Lekker Pûh!!!, Lekker Pûh!!! methode, Louise Groot, Diëtist, dietist, diëtist, kinderdiëtist, kinderdietist, westfriesland, hoorn, Hoorn, Medemblik, medemblik, Abbekerk, abbekerk, Lambertschaag, lambertschaag, Louise, Groot, louise, kinderdiëtist, afvallen, kind te dik, dieet kind, dieet, kinderen en overgewicht, gezond dieet kind