De gevaren van diabetes, hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol


Mensen met een verstoorde bloedsuikerspiegel hebben een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Daarom is het belangrijk om niet alleen de bloedglucosewaarden, maar ook de bloeddruk en het cholesterolgehalte in de gaten te houden. En, als dat nodig is, in te grijpen en deze factoren te laten behandelen. Zo ook met de voeding.

Pepe(49) kwam op consult nadat hij door een blessure flink was aangekomen, zijn bloeddruk te hoog bleek te zijn en ook zijn suikerwaarden & cholesterol niet normaal bleken. Met behulp van een persoonlijk op maat samengestelde voeding icm krachttraining is hij 17 kilo afgevallen, zijn spiermassa behouden gebleven, orgaanvet gedaald, bloeddruk en cholesterol weer helemaal normaal. Hoe hij zich voelt? “Nou, veel fitter!”

Advies bij diabetes, hoge bloeddruk of hoog cholesterol, hoge bloeddruk, cholesterol, hypertensie, hypercholesterolaemie, bloedsuiker, overgewicht, afvallen, dieet, te zwaar, sporten, gezond, dietist, dietiste, dietistepraktijk louise groot, louise, louise groot, de goorn, avenhorn, berkhout, medemblik, hoorn, spierdijk, bobbeldijk, ursem, afvallen,